cropped-Mesa-de-trabajo-9@3x.png
Previous slide
Next slide

Què fem?

Promovem el comerç

A través de campanyes de compres en els comerços associats. Durant aquests 20 anys de marxa, les campanyes d’animació comercial han sigut molt diverses i hem premiat als consumidors fidels als nostres negocis amb diners, amb vals per a consumir en els comerços associats, amb viatges d’oci, amb escapades de caps de setmana, amb productes dels comerços associats i, fins i tot, amb un cotxe! Tot això amb una única fi, promoure el comerç local.

Congressos professionals

Visibilitzem al sector professional promovent activitats com els Congressos Professionals perquè puguen donar-se a conéixer a la resta dels comerços associats. La participació està oberta a tot el públic assistint persones de Xirivella, associades o no associades, i persones de fora de Xirivella.

Descomptes

Molts dels nostres comerços i professionals ofereixen descomptes per a persones associades. Aquesta informació es comporte a través del nostre grup de Whatsapp, email i en les reunions de la directiva. <br><br> Si vols oferir-nos algun tipus de col·laboració que siga beneficiosa per als comerços associats, Contacta’ns!!<br>

Formació i digitalització

Apostem per la formació com a motor de creixement per això organitzem cursos adaptats a les necessitats dels comerços, professionals i locals hostalers associats. Des de formació en xarxes socials, informàtica fins a aparadorisme.

Xarxes Socials

Disposem d’un mur on es publiquen diàriament les ofertes i propostes dels comerços i professionals sent cada comerç associat qui ens envia la informació que desitgen que es publicite en les xarxes socials de l’Associació: Twitter, Instagram i Facebook.

Formem una gran comunitat donant-nos suport mútuament perquè els negocis locals prosperen.

Associa't per tan sols 10€/mes

Pertanyem a Unió Gremial

Formem part d’una Unió Gremial rebent assessorament, el mateix que de ATA. Estem en la Plataforma pel Comerç de València des de la seua fundació per a defensar que els comerços i professionals de les poblacions tinga un futur.

A més, formem part del Consell Sectorial de Comerç de Xirivella on es reuneix l’Associació d’Empreses del Polígon La nostra Senyora de la Salut de Xirivella, l’Associació del Mercat Municipal i els representants de partits polítics de Xirivella sent l’Associació la interlocutora directa amb la corporació municipal per a exposar les necessitats i millores dels comerços de Xirivella

Vols conéixer-nos? Sol·licita informació i descobreix tots els avantatges de pertànyer a XiriComPra.