Què podem fer per tu?

Promovem el comerç

A través de campanyes de compres als comerços associats. Durant aquests 20 anys de camí, les campanyes d'animació comercial han estat molt diverses i hem premiat els consumidors fidels als nostres negocis amb diners, amb vals per consumir als comerços associats, amb viatges d'oci, escapades de caps de setmana, productes dels comerços associats i, fins i tot, amb un cotxe! Tot això amb una única finalitat, promoure el comerç local.

Congressos professionals

Visibilitzem el sector professional promovent activitats com els Congressos Professionals perquè puguin donar-se a conèixer a la resta dels comerços associats. La participació és oberta a tot el públic assistint persones de Xirivella, associades o no associades, i persones de fora de Xirivella.

Descomptes

Molts dels nostres comerços i professionals ofereixen descomptes per a persones associades. Aquesta informació es comporta a través del nostre grup de Whatsapp, email ia les reunions de la directiva. Si vols oferir-nos algun tipus de col·laboració que sigui beneficiosa per als comerços associats, Contacta'ns!!

Formació i Digitalització

Apostem per la formació com a motor de creixement per això organitzem cursos adaptats a les necessitats dels comerços, professionals i locals hostalers associats. Des de formació en xarxes socials, informàtica fins a aparadorisme.

Xarxes Socials

Disposem d'un mur on es publiquen diàriament les ofertes i propostes dels comerços i professionals i cada comerç associat és qui ens envia la informació que desitgen que es publiciti a les xarxes socials de l'Associació: Twitter, Instagram i Facebook. Formem una gran comunitat donant-nos suport mútuament perquè els negocis locals prosperin.

Associa't per només 10€/mes

Coneix altres avantatges d'unir-te a XiriComPra

Coneix altres avantatges d'unir-te a XiriComPra

Pertanyem a Unió Gremial

Pertanyem a Unión Gremial

Formem part d’una Unió Gremial rebent assessorament, igual que d’ATA. Som a la Plataforma pel Comerç de València des de la seva fundació per defensar que els comerços i professionals de les poblacions tingui un futur.

A més, formem part del Consell Sectorial de Comerç de Xirivella on es reuneix l’Associació d’Empreses del Polígon La nostra Senyora de la Salut de Xirivella, l’Associació del Mercat Municipal i els representants de partits polítics de Xirivella, sent l’Associació la interlocutora directa amb la corporació municipal per exposar les necessitats i millores dels comerços de Xirivella