#FEMPOBLE

XIRIVELLA COMERCIAL I ASSOCIADA PROFESSIONAL

XIRIVELLA COMERCIAL I PROFESIONAL ASOCIADA

Us donem la benvinguda a la web de l’Associació del Comerç i Professionals de Xirivella, on podreu trobar informació d’utilitat sobre activitats, notícies de XiriComPra i d’interès, sobre els nostres associats i associades. T’obrim les portes de casa nostra perquè ens coneguis i sàpigues qui som i què fem. Endavant!

Som una unió de comerços, professionals i empreses de Xirivella fundada el 1995 i que durant tot aquest temps estem treballant per guanyar visibilitat i defensar reivindicacions que fan prosperar Xirivella, atorgant-li els beneficis dels èxits obtinguts i promovent activitats que dinamitzen l’activitat local de el nostre poble.

¡ASÓCIATE!

ESTAMOS A TU LADO

ASSOCIA'T!

ESTEM AMB TU!

II Què podem fer per tu?

A través de campanyes de compres als comerços associats. Amb la finalitat de promoure el comerç local.

Visibilitzem el sector professional promovent activitats com els Congressos Professionals perquè puguin donar-se a conèixer a la resta dels comerços associats.

Molts dels nostres comerços i professionals ofereixen descomptes per a persones associades.

Apostem per la formació com a motor de creixement per això organitzem cursos adaptats a les necessitats dels comerços, professionals i locals hostalers associats

Disposem d’un mur on es publiquen diàriament les ofertes i les propostes dels comerços i professionals. A xarxes com Instagram, Facebook i Web.

Notícies i actualitat