cropped-Mesa-de-trabajo-9@3x.png

Aquest Nadal, comprar en XiriComPra te premi 🎄

Com a motiu de l’època Nadalenca, des de XiriComPra hem volgut premiar a totes aquelles persones que confien i donen suport al comerç local. Per això, a teniu disponible en els nostres comerços associats una gran quantitat de premis que esperen per a tindre propietari.

  • Com puc aconseguir-ho? Amb cada compra en els nostres comerços associats, rebràs un bitllet o varis en el qual podràs veure en aqueix mateix moment si has guanyat un premi. 
  • Com saber quins comerços participen? En els nostres comerços associats trobaràs la placa identificativa de XiriComPra, i si no pregunta-li al comerç. 
  • Quins premis hi ha? Enguany hem tirat la casa per la finestra, tenim 10 targetes de 30€ canviables en tots els nostres comerços associats, moltíssims regals d’alguns dels nostres comerços com Alba Lencería, Floristería Quico Moret, Deportes Doyssel, Bazar Grimal, Librería Ramón y Rodilla impresores… i 25 comerços més! I per descomptat, nostres increïbles tasses amb dissenys únics.  ¡No et quedes sense el teu premi!

FI DE LA CAMPANYA: Fins a esgotar existències