cropped-Mesa-de-trabajo-9@3x.png

Assemblea General Ordinària – 10/02/2022

Assemblea General Ordinària 2022

L’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Comerciants i Professionals XiriComPra es va celebrar de manera telemàtica el dijous dia 10 de febrer a les 20:40h. En ella van participar les persones que conformen la directiva: Berta, Fernando, Marisol, Raquel Raga, Reme, Stefany, Mª José, Quico i Gisela.

En la reunió es van tractar un total de cinc punts.

El primer d’ells destinat a rellegir l’acta de l’Assemblea anterior celebrada en 2021.

El segon es va destinar a exposar totes les activitats i campanyes que s’havien realitzat durant l’any 2021.

La tercera part es va utilitzar per a tractar els comptes anuals de l’associació, en la qual es van exposar tant els ingressos com les despeses de la mateixa i l’augment del saldo respecte a l’any anterior.

En quart lloc, es van prendre decisions relacionades amb l’estructura interna de l’associació. Les conclusions van ser les següents: es mantenia la Junta actual, Stefany continuava exercint de treballadora i a la fi del trimestre s’incorporaria una persona en pràctiques.

Seguidament es van plantejar les campanyes ja premeditades per al 2022. Així mateix, es va exposar el nou objectiu de l’associació a nivell de comunicació: “Menor quantitat de campanyes, però més potents”. Finalment, es van tractar proposades com el servei de repartiment a domicili amb una empresa de transports, la creació d’una plataforma de servei a domicili digitalitzat, la necessitat de captar nous patrocinadors o la implantació d’una passarel·la de comerç dins de la web.

Leave a Reply